Orange Pepper style

Klik en klaar
Met Orange Pepper style werk je nog eenvoudiger met je templates. De sjablonen en toepassingen zijn direct vindbaar en bruikbaar onder een extra knop die in Microsoft Word gebouwd wordt. Niet meer zoeken naar de map met het juiste sjabloon; in een handig uitrolmenu heeft iedereen meteen inzicht in alle beschikbare sjablonen. Letterlijk met één druk op de knop.

Orange Pepper style heeft nog meer handige functies die het bewerken van documenten makkelijker maken. En minder foutgevoelig! Je kunt met Orange Pepper style bijvoorbeeld switchen tussen afzenders, merken, vestigingen en talen. Het bewerken van een document wordt eenvoudig en je past altijd vanzelf de juiste opmaak toe.

 

Wat biedt Orange Pepper style?

  • style design – Alle gewenste templates in je eigen huisstijl met invulschermen
  • style address – Adresboeken voor vestigingsgegevens, afzenders, contactpersonen
  • style data link – Koppeling met een bedrijfsbeheersysteem, adresboek e.d. (bijvoorbeeld ERP- of CRM-systeem)
  • style numbers – Automatische identificatie-nummering van documenten
  • style store&find – Automatische opslag en makkelijk terugvinden van documenten en e-mails
  • style sign – Automatische handtekening in Outlook
  • style content – Tekstblokken-bibliotheek in eigen beheer
  • style printer – Printen vanuit de juiste papierbak
  • style flow – Documenten genereren op basis van gegevens in andere documenten. Bijvoorbeeld een opdrachtbevestiging maken van een offerte of factuur

 

Dit pakket is makkelijk uit te breiden en werkt met een servicecontract.
Orange Pepper style is geschikt voor Microsoft Office 2007, 2010 , 2013 en 2016.

 

Aanpak
We starten altijd met een Orange Pepper Brainstorm waarbij we samen met de medewerkers de knelpunten en wensen helder in kaart brengen.
Het betreffende project wordt aangepakt met de zogenaamde Scrum-methode. Dat levert twee belangrijke voordelen op: je kunt gedurende het project steeds feedback geven op de (tussen)resultaten en aan het einde heb je precies wat je nodig hebt. Dat betekent dus een actieve onderlinge samenwerking.
Bovendien geven we bij Orange Pepper style altijd onze garantie af: het Orange Pepper Keurmerk. Meer informatie over deze onderhoudsservice lees je hier.

 

Demo Orange Pepper style
Vraag de demo aan en ervaar hoe efficiënt Orange Pepper style is. Ook de uitgebreide hulpfunctie in de demo kun je daar uitproberen. Je kunt de demo op elk gewenst moment weer veilig verwijderen. Demo aanvragen