De Raadgevers

Delen is vermenigvuldigen en Orange Pepper deelt graag haar kennis!

Inloopsessies Office-S over Microsoft Office

We geven maandelijkse inloopsessies in Office-S op Strijp-S waar we ons kantoor hebben. Deze worden bezocht door iedereen die wat meer wil weten over de Microsoft Office apps Word, PowerPoint, Excel of Outlook of daar zelf een probleem mee heeft en wel wat hulp kan gebruiken.

We behandelen altijd eerst een vraag die veel mensen in de praktijk hebben. Bijvoorbeeld:

  • Waarom schieten mijn afbeeldingen alle kanten op?
  • Hoe voorkom ik dat het lettertype verandert als ik tekst kopieer uit een ander document?
  • Hoe kan ik een hoofdstuktitel in een voettekst zetten?
  • Hoe kan ik in Excel een formule automatisch laten toepassen?
  • Hoe zet ik onze huisstijlkleuren in PowerPoint?

Daarna is er ruimte voor persoonlijke vragen.

 

Presentaties op verzoek

We komen ook graag bij jou op bezoek om onze kennis en ervaring te delen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om een huisstijl te bewaken, hoe je PowerPoint kunt inzetten voor andere zaken dan alleen presentaties, waar je bij het ontwerpen voor Word rekening mee kunt houden, etc. We denken graag mee over een geschikt onderwerp voor mensen in je eigen organisatie of als je op zoek bent naar een interessant onderwerp tijdens  een netwerkbijeenkomst.

Neem gerust even contact met ons op!

 

Reactie van onze deelneemsters van AppeltjeZ:

“Gisterenmiddag bestaande kennis opgefrist en nieuwe kennis opgedaan tijdens het seminar ‘Ontwerpen voor Word’, met presentaties van José Spanjaard (directeur Orange Pepper) en Annette van den Bosch (partner Branding Executives).
Naast antwoorden op vragen als ’Is jouw ontwerp praktisch uitvoerbaar voor toepassing in Word?’ en ‘Wat zijn Do’s en Don’ts bij het ontwerpen voor Word?’, ook aandacht voor het begeleiden van rebrandings- / huisstijltrajecten en het opstellen van een goed Programma van Eisen d.m.v. het inzetten van Customer Journey. Erg interessant en top georganiseerd!”

 

Advies over de aanpak van een huisstijltraject

Is het veel werk, wat is mogelijk binnen ons budget, welke technische mogelijkheden of beperkingen zijn er, wat doe ik zelf en wat besteed ik uit, … Er zijn eindeloos veel vragen als je een nieuwe huisstijl introduceert of je bestaande huisstijl wilt verankeren in je organisatie. Ook daarover geeft Orange Pepper raad.

Neem contact met ons op als je wilt weten waar je het best kunt beginnen!