Tijdbesparende Huisstijlsjablonen

Een huisstijlsjabloon is een soort blauwdruk voor standaarddocumenten, bijvoorbeeld van offertes, verslagen, rapporten, nieuwsbrieven, presentaties, e‑mailondertekeningen. Bij huisstijlsjablonen ligt de vorm vast en jij zorgt zelf voor de invulling: de tekst en afbeeldingen. Met een sjabloon hoef je niet steeds opnieuw een document op te bouwen. Dat bespaart tijd.

Alle elementen die op elke brief of elk verslag terugkomen, worden in een huisstijlsjabloon opgenomen. Bijvoorbeeld het logo, adres- en bankgegevens, het lettertype, maar ook vaste kopjes zoals onderwerp, datum, kenmerk, de plaats van de aanhef en de plek waar de tekst op de volgvellen moet beginnen.

Misschien maak je huisstijlsjablonen nu nog zelf. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een stap verder gaan en deze voorzien van extra handigheidjes, zoals gemakkelijk vindbare tekststijlen voor koppen, opsommingen, quotes, etc. Ook tabellen maken we op in jullie eigen stijl. Gebruiken jullie briefpapier of volgvellen? Dan vind je wellicht een knop handig om het logo en de adresgegevens aan of uit te schakelen, zodat brieven en offertes altijd netjes ogen, zowel in pdf als in print op briefpapier.

Orange Pepper sjablonen bieden gebruiksgemak voor alle medewerkers. We bieden je integratie met andere bestanden, FRAME-IT voor het gemakkelijk aanpassen en invoegen van afbeeldingen, inspirerende ontwerptools en een handig uitrolmenu met alle beschikbare sjablonen. Eenvoud voor alles en oplossingen voor iedereen, daar staan wij voor.

Met goede sjablonen waarborg je de huisstijl en zorg je voor een eenduidige uitstraling. Onze huisstijlsjablonen zijn geschikt voor alle Office-versies, zowel voor pc als Mac.

Zoek je meer variatie en keuzemogelijkheden? Kies dan voor Orange Pepper style.

Zijn sjablonen iets voor jou? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.