Huisstijl Templates

Een huisstijl template zorgt ervoor dat je direct van start kan gaan met het vullen van je document met inhoud. Niet meer nadenken over waar moet ik het logo plaatsen, welk lettertype moet ik gebruiken, de adresgegevens links of rechts van de pagina, enzovoort. In een huisstijl template ligt dus de vorm vast en jij zorgt voor de invulling.  Veelvoorkomende huisstijl templates zijn brieven, offertes, verslagen, rapporten, agenda, nieuwsbrieven, presentaties en e-mailondertekeningen.

 

Alle aspecten die op elke brief, offerte, nieuwsbrief terugkeren worden opgenomen in een huisstijl template. Zoals het logo, adres- en bankgegevens, het lettertype, maar ook vaste kopjes zoals onderwerp, datum, kenmerk, de plaats van de aanhef en de plek waar de tekst op de vervolgpagina’s moet beginnen.

 

Het maken van huisstijl templates is onze expertise. Wij voegen desgewenst extra handigheidjes toe zoals gemakkelijk vindbare tekststijlen voor koppen, opsommingen, quotes of een knop om je logo en adresgegevens aan en uit te zetten zodat brieven en offertes altijd verzorgd uitzien. Zowel in pdf als in print op briefpapier. Waarom zelf je huisstijl templates maken als zoveel meer mogelijk is?

 

De templates van Orange Pepper maken het medewerkers makkelijk om de huisstijl goed te hanteren. Tevens bieden wij integratie met andere bestanden, FRAME-IT voor het moeiteloos invoegen van afbeeldingen, inspirerende ontwerptools en een handige drop down list met alle aanwezige huisstijl templates.

 

Met de huisstijl templates van Orange Pepper zorg je voor een consistent gebruik van de huisstijl. Een eenduidige uitstraling zorgt voor vertrouwen!

Onze huisstijl templates zijn geschikt voor alle Office-versies voor zowel pc als Mac.

 

Wil jij ook graag de huisstijl juist toepassen door gebruik van de huisstijl templates van Orange Pepper? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Zoek je nog meer eenvoud en gebruik van handige functies?

Kies dan voor Orange Pepper style.