Eenvoudige Huisstijlautomatisering

Hoe belangrijk is het dat jouw organisatie herkend wordt? Dat je een professionele uitstraling hebt? Voor al jullie documenten kun je dat bereiken met huisstijlautomatisering van Orange Pepper. Wij zijn full service dienstverlener op dit gebied en onderscheiden ons door onze expertise en aanpak.

Stel, je hebt de perfecte huisstijl voor je bedrijf laten ontwerpen. Een logo waarmee je jezelf onderscheidt, een prachtige nieuwe website, brochures die er gelikt uitzien, visitekaartjes waar je mee voor de dag kunt komen en briefpapier waarmee je jullie identiteit perfect communiceert. Kortom, jullie huisstijl is tot in de puntjes verzorgd!

Met huisstijlautomatisering van Orange Pepper kunnen alle medewerkers documenten eenvoudig volledig conform deze huisstijl maken en onderhouden. Je medewerkers werken efficiënt, foutloos en plezierig. Ze verliezen geen nodeloze opmaaktijd meer, ze hoeven geen dubbele informatie meer in te voeren, ergernissen over dingen die niet goed functioneren zijn verdwenen. De opmaak van offertes, fact sheets, verslagen, (nieuws)brieven, presentaties, enzovoort is altijd goed.

Orange Pepper maakt het je gemakkelijk door advies op basis van jarenlange ervaring en brede vakkennis, afstemming met communicatie en ICT. Het resultaat zijn documenten die een herkenbaar beeld geven van de organisatie, huisstijlautomatisering die zeer eenvoudig is in het beheer en gebruik en tevreden medewerkers die efficiënt en foutloos werken.

Hoe doen we dit:

  • We inventariseren de behoeften in je organisatie in een Orange Pepper Brainstorm. In deze fase is expertise op het gebied van het analyseren en het vastleggen van uw werkprocessen onmisbaar.
  • Uit de analyse volgt een advies met een concreet plan van aanpak. Hierdoor ben je als klant goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en heb je steeds alle gelegenheid om bij te sturen.
  • Wij zorgen voor de opmaak van alle gewenste documenten. Dankzij onze jarenlange samenwerking met ontwerpers en onze kennis van vele systemen adviseren wij zowel grafische bureaus als klanten over de praktische invulling hiervan.
  • We integreren de benodigde functionaliteit in jullie systemen. Bijvoorbeeld in Word via de gebruiksvriendelijke en flexibele applicatie Orange Pepper style of in samenwerking met jullie eigen CRM- of ERP-systeem.
  • We zorgen voor ondersteunende tools, zoals een bibliotheek voor teksten en afbeeldingen, FRAME‑IT om altijd passende afbeeldingen te plaatsen, losse sjablonen voor individuele toepassingen, enzovoort.

Is huisstijlautomatisering van Orange Pepper iets voor jou? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden.